Smallsteps+Partou

Ons Educatief Centrum werkt voor goede kinderopvang nauw samen met Smallsteps+Partou kinderopvang. Educatief Centrum Theo Thijssen staat voor opvang, onderwijs en ontwikkeling. Ons centrum richt zich op kinderen van nul tot en met dertien jaar en is vijf dagen per week, 52 weken per jaar, van 7.30 tot 18.00 uur open. School kent een continurooster. Aanvullend zetten we voor- en naschoolse opvang in. Niet iedereen heeft alles nodig. U kiest dat wat bij u past; per dag kunt u aangeven wat u nodig heeft.

Smallstepts+Partou kinderopvang sluit aan bij de visie van ons Educatief Centrum en biedt opvang in een veilige en uitdagende omgeving.

Visie Smallsteps+Partou

In welke tijd en waar je ook opgroeit, de wereld is anders dan die van de generatie voor jou. De wereld van nu is bijvoorbeeld dynamischer, toegankelijk, maar technischer dan ooit. We rijden auto’s op elektra en hebben (online) vrienden over de hele wereld. Je wilt daarin meebewegen en meedoen.

Daarom dragen wij op zo’n manier bij aan de ontwikkeling van kinderen dat zij gelukkig, vol vertrouwen en veerkrachtig in het leven staan.

Dat willen we voor ieder kind, van baby tot tiener. Vanuit onze diepe overtuiging dat je kinderjaren de basis vormen voor je verdere leven.

Opvangmogelijkheden bij educatief Centrum Theo Thijssen
Educatief centrum Theo Thijssen biedt opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op ons dagverblijf zijn prachtige groepsruimtes speciaal ingericht voor de verschillende leeftijdsgroepen. 

Dagopvang
Voor de opvang van kinderen van 0 tot 4 jaar is er een verticale groep. Waarbij uw kind een hele of een halve dag kan worden opgevangen. In de verticale groep hebben wij een geïntegreerde peuteropvanggroep voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Uw kind is voor de peuteropvang welkom van 8.30 -12.00 uur.

Buitenschoolse opvang     
 
De BSO biedt opvang voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar op alle dagen van de lesweek. BSO Theo Thijssen biedt kinderen een veilige en gezellige uitdagende plek waar zij na een schooldag kunnen ontspannen. De tijd die zij doorbrengen op de BSO is voor hen vrije tijd. De kinderen bepalen zelf of en aan welke activiteiten zij wensen deel te nemen. Er worden activiteiten aangeboden, maar de kinderen hebben ook de mogelijkheid om zich rustig terug te trekken.

Voordelen van EC Theo Thijssen:

  • Wij organiseren kinderopvang voor 0-12 jarigen in of bij de school 
  • Wij werken samen met de school
  • Wij hebben oog voor uw kind
  • Wij maken echt werk van onze activiteitenthema’s

Wilt u meer informatie over opvang op Educatief Centrum Theo Thijssen, loop dan eens naar binnen. Onze pedagogisch medewerkers staan u graag te woord.Voor meer informatie over opvangmogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor. 

Voor meer informatie over dagopvang en BSO: https://www.smallstepsPartouTheoThijssen

 

Smallsteps + Partou kinderopvang | Zutphen/Warnsveld

Theo Thijssen

E helga.dekrosse@smallsteps.nl M +31 (0)6-50172000

W smallsteps.nl | partou.nl | kidsfoundation.nl  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook