Hetkindercentrum.nl

Ons Educatief Centrum werkt voor goede kinderopvang nauw samen met Hetkindercentrum.nl

Het Kindercentrum.nl sluit aan bij de visie van ons Educatief Centrum en biedt opvang in een veilige en uitdagende omgeving.

Visie Hetkindercentrum.nl
Hetkindercentrum.nl biedt alle vormen van kinderopvang aan in of bij en in samenwerking met de basisschool. Kinderopvang niet omdat ouders moeten werken, maar omdat het leuk is om naar toe te gaan. Dat is de opvang waar wij iedere dag hard aan werken en blij van worden.

Spelen, beleven en ontdekken. Bij Hetkindercentrum.nl vindt u medewerkers die van dit centrale thema echt werk maken! Onze medewerkers hebben oog voor het kind. Dat ziet u terug in een goede balans tussen rust en activiteit en structuur en flexibiliteit.

Opvangmogelijkheden bij educatief Centrum Theo Thijssen
Educatief centrum Theo Thijssen van Hetkindercentrum.nl biedt opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Op ons dagverblijf zijn prachtige groepsruimtes speciaal ingericht voor de verschillende leeftijdsgroepen. 

De Ringel Rupsen biedt opvang voor 0-4 jarigen.
De Koolwitjes is een peutergroep met naast hele dagopvang ook de mogelijkheid voor spelen in de peuter speelgroep voor 2-4 jarigen.
Buitenschoolse opvang de Kolibrie is gehuisvest in de school.          

 • Wij organiseren Kinderopvang voor 0-13 jarigen in of bij de school 
 • Wij werken samen met de school
 • Wij hebben oog voor uw kind
 • Wij maken echt werk van onze activiteitenthema’s
 • U regelt zelf uw opvang online

Incidentele opvang
Er zijn veel ouders die geen gebruik maken van kinderopvang, toch zij er vast wel momenten waarop u met een opvangprobleem zit. Bijvoorbeeld omdat opa en oma die normaal oppassen een weekje op vakantie zijn of omdat u een weekje extra moet werken.

Bij Hetkindercentrum.nl is het mogelijk om uw kind kosteloos in te schrijven, zonder daar direct een plaatsing aan te hangen. Uw kind is dan bij ons in het systeem bekend en wanneer u een keer opvang nodig heeft neemt u contact met ons op. Als er ruimte is op de groep, kunt u gebruik maken van deze incidentele opvang en krijgt u aan het eind van de maand gewoon een factuur voor de afgenomen blokken. U zit dus nergens aan vast, maar heeft zo wel een back-up.

Educatief Centrum Theo Thijssen staat voor opvang, onderwijs en ontwikkeling. Ons centrum richt zich op kinderen van nul tot en met dertien jaar en is vijf dagen per week, 52 weken per jaar, van 7.30 tot 18.00 uur open. School kent een continurooster. Aanvullend zetten we voor- en naschoolse opvang in. Niet iedereen heeft alles nodig. U kiest dat wat bij u past; per dag kunt u aangeven wat u nodig heeft. 
Vandaar één loket  voor de aanmelding van de kinderen van onderwijs en opvang van 0 tot 13 jaar. 

Voor kinderen van 0 t/m 4 jaar bieden we:

 • 41, 49 en 52 weken kinderdagopvang halve of hele dagen 7.30 tot 18.00 uur;
 • peuteropvang 41 weken van 8.00 tot 12.00 uur maandag t/m vrijdag en
 • alle ander opvang vragen waar flexibel op in kan worden gegaan.

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar bieden we:

 •  Voorschoolse opvang van 7.30 uur tot 8.30 uur
 • 41, 49 en 52 weken contract naschoolse opvang 14.00 tot 17.00 of 18.00 uur (woensdag vanaf 12.30 uur);
 • vakantie opvang:
 • en alle andere opvang vragen waar flexibel op in kan worden gegaan.

Enthousiast?

Wilt u meer informatie over opvang op Educatief Centrum Theo Thijssen loop dan eens naar binnen. Onze pedagogisch medewerkers staan u graag te woord.Voor meer informatie over opvangmogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor. Op onze website staat een rekenmodule waarmee u kunt uitrekenen hoeveel u betaalt voor de kinderopvang.

Inspectierapport GGD KDV
Inspectierapport GGD BSO

Hetkindercentrum.nl Zutphen
Veldhofstraat 4a
7213 AJ Gorssel
Tel: 0575 - 525 100
Mail: zutphen@hetkindercentrum.nl
www.hetkindercentrum.nl
theothijssen@kindercentrum.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twitter