De Activiteiten Commissie (AC) afdeling onderwijs

Wie zijn wij?

Wij zitten in de activiteiten commissie omdat we het leuk vinden het team te helpen met het organiseren van allerlei leuke activiteiten. Een aantal voorbeelden zijn: Sinterklaas, Kinderboekenweek, Kerstviering, Pasen, etc.

We denken mee, helpen organiseren en zijn actief in het gezellig aankleden van de school. We zorgen o.a. voor gezellige versiering en leuke raamschilderingen. Dit doen voor uw en onze kinderen met heel veel plezier. Uiteraard kunnen wij vaak een helpende hand gebruiken en doen we hiervoor graag een beroep op alle ouders die het net zo leuk vinden als wij om te helpen!

Hoe werken wij?

Voor iedere activiteit zijn er commissies waarin AC leden zitten samen met de activiteitencoördinator vanuit het team. Zij helpen met voorbereiden en zijn bij de activiteit zelf aanwezig om te ondersteunen. Eén keer in de 5 weken komt de AC bij elkaar om te overleggen en om van commissieleden te horen hoe de organisatie verloopt en kort te sluiten welke extra hulp, waar nodig is. Daarnaast is de AC een spreekbuis voor ouders en kunnen we hier bespreken wat er leeft onder de ouders op school.

Onze vergaderingen zijn meestal op de maandagavond en beginnen om 20.00 uur. U bent van harte welkom om deze bij te wonen en op deze manier zelf te kunnen zien en horen wat de AC doet.

Hoe wordt alles betaald?

Zonder geld geen feestjes en daar hebben wij u voor nodig! Voor slechts €25,00 per jaar per kind, kunnen wij al deze leuke activiteiten blijven organiseren. Zonder deze vrijwillige ouderbijdrage kunnen we geen kerst, sint, paasactiviteiten, etc. organiseren. Uiteraard mag u ook meer betalen, dit noemen wij de ouderbijdrage plus en deze is voor de ‘slagroom op de taart’.

Hoe kom je bij activiteiten commissie?

Bent u enthousiast, gemotiveerd, boordevol leuke, verfrissende ideeën en heeft u zin om uw handen uit de mouwen te steken op school? Dan is de AC misschien wat voor u. Neem gerust contact op met de voorzitter of een van de andere AC-leden en/of kom eens kijken in een van onze vergaderingen.

Vergaderdagen

Samenstelling activiteiten commissie
Anette Klomp -Voorzitter
Evelien van Hees-Secretaris
Jeanette Kok-Hofenk-Penningmeester
Marja van den Cruysen
Sandra Smallegoor
Brigitte Tempelman
Hilde Schothuis
Anje Bechtel

Regelement AC E.C. Theo Thijssen

 

 

Facebook