Groep 8

Leerkrachten juf Karen (ma-di-do-vrij) en juf Mascha (woe)

Klasbord
Wij maken gebruik van klasbord. Klasbord is het communicatieplatform voor het onderwijs.

 

Klasbord maakt de communicatie met het thuisfront èn leerlingen, leuk, makkelijk & veilig! Het delen van een leuke foto, een tekstbericht, een oproep of een poll; wat de boodschap ook is. Klasbord is een afgeschermde omgeving en dat is wel zo fijn. Als leerkracht heb je de volledige controle. Zo bepaalt de leerkracht wie de klas kan volgen en wat de interactiemogelijkheden zijn per bericht.

Behalve de basisvakken wordt er extra aandacht besteed aan spelling, lezen, studievaardigheden, spreekbeurt en voorbereiden op het voortgezet onderwijs. Wij werken met spelling, lezen en rekenen met aanpakken. Aanpak 1 krijgt meer begeleiding, extra instructie etc. Aanpak 2 krijgt de basisstof. Aanpak 3 verkorte instructie en extra uitdaging als dat nodig is.

Ook doen wij aan ondernemend leren. Uit elk boek van aardrijkskunde, geschiedenis en natuur worden 3 thema's behandeld. Daarnaast besteden de kinderen de rest van de tijd aan het ondernemend leren. Hierin gaan zij op zoek naar wat zij willen leren, hoe ze dat gaan uitzoeken en hoe ze dat met anderen kunnen delen.


Er zijn geen items beschikbaar.

Mijn kind


Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.

Twitter