GROEP 5/6 A

In deze groep geeft les meester Pascal (ma-di-woe-do) en om de week op vrijdag juf Anje.

Klasbord
Wij maken gebruik van klasbord. Klasbord is het communicatieplatform voor het onderwijs. Klasbord maakt de communicatie met het thuisfront èn leerlingen, leuk, makkelijk & veilig! Het delen van een leuke foto, een tekstbericht, een oproep of een poll; wat de boodschap ook is. Klasbord is een afgeschermde omgeving en dat is wel zo fijn. Als leerkracht heb je de volledige controle. Zo bepaalt de leerkracht wie de klas kan volgen en wat de interactiemogelijkheden zijn per bericht.

Rekenen
Wij werken uit de WIG methode. Per week zijn er 4 lessen en maken we onze eigen rekentaken. Ook blijven we oefenen met het automatiseren van de tafels/deeltafels.

Spelling en Taal
Wij werken uit de methode Taal actief. Op maandag starten we met de themawoorden. Op dinsdag en donderdag hebben we een zelfstandig werk les. Op vrijdag herhalen we. Op vrijdag hebben we ook de spreekbeurten.  

Gym
Op dinsdag en donderdag hebben wij gym.

Wij werken in groep 5 en 6 met Alles in 1
Alles-in-1 in het kort:
Alles-in-1 is dé methode voor samenhangend onderwijs. In een betekenisvolle context komen vrijwel alle basisschoolvakken aan de orde in vijf thematische projecten per schooljaar.
Wij werken met spelling, lezen en rekenen in aanpakken.

Aanpak 1 krijgt meer begeleiding, extra instructie etc.
Aanpak 2 krijgt de basisstof.
Aanpak 3 verkorte instructie en extra uitdaging als dat nodig is.

 

RSS

Kung-Fu gastles

Mijn kind


Klik hier om naar de groepenpagina te gaan.

Twitter